שביל פירורי הלחם / קים סוניי

$5.00

“ספר הזיכרונות הפיוטי של קים סוניי מזכיר שוקולד: מריר־מתוק, מהנה ונגמר מהר מדי.“
– לאורה פרייזר, מחברת רומן איטלקי
קים סוניי הייתה בת שלוש כשאמה הביאה אותה לשוק קוריאני הומה, הושיבה אותה על ספסל והורתה לה לא לזוז משם.
כעבור שלושה ימים ולילות נוראים, שבמהלכם ישבה לבדה על הספסל וחיכתה לשווא לשובה של אמה, מצאו השוטרים את קים והביאו אותה לתחנת המשטרה.
באגרופה הקפוץ היא עדיין החזיקה את הלחם שבו ציידה אותה אמה, וכעת כבר היה מפורר לגמרי.
בעשרים השנים שחלפו מאז השתנו חייה של קים ללא הכר.
זוג אמריקני מניו אורלינס אימץ אותה יחד עם תינוקת קוריאנית נוספת.
היכרות מקרית בסטוקהולם עם תעשיין צרפתי מפורסם ועשיר, הופכת לסיפור אהבה שנראה כלקוח מאגדה:
חיים באחוזה רומנטית בפרובנס, חופשות ביעדים אקזוטיים וחוג חברים ומשפחה, המקבלים אותה בזרועות פתוחות.
אבל למרות אורח החיים הזוהר, קים אף פעם לא הרגישה בבית בשום מקום, חוץ מאשר במטבח.
בספר שביל פירורי הלחם מבשלת קים את דרכה מבית ארעי אחד למשנהו ומגלה שטעמים מוכרים הם תרופת הנגד היעילה ביותר לחיי נדודים.
בסופו של דבר, הבישול והאוכל הם שמעניקים לקים נחמה ותחושת שייכות.
שביל פירורי הלחם הוא ספר זיכרונות חושני, אינטימי ומרתק שייגע ללבו של כל מי שמתעניין באהבה, באוכל, במסעות ובחיפוש אחר זהות.
קים סוניי נבחרה על-ידי בארנס אנד נובל כתגלית הגדולה של שנת 2008 וספרה שביל פירורי הלחם נבחר כספר הביכורים המצטיין לשנה זו.
“התעלומה של מוצאה הנחילה לקים סוניי הן את הקללה והן את הקסם של חיי הגלות.
שביל פירורי הלחם הוא ספר זיכרונות אמיץ, מרגש וכתוב היטב. אני מחכה בקוצר רוח לחלק ב’.”
– פרנסס מייס, מחברת תחת שמי טוסקנה

המלאי אזל

קטגוריה: תגית: